VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Friday, June 28, 2013

Friday 28th June 2013, KC Dunaj
Electro Swing Night: Mydy Rabycad (CZ) + Les Chats de Nuit (DE)
Electro Swing NightZaprášený swing, jazz a twist v atmosfére súčasnej klubovej scény. Lesk a pôvab veľkolepej éry sa spojí s vibráciami elektronickej hudby. Do atmosféry Paríža 30. rokov vás prenesie nemecký projekt Les Chats de Nuit, česká skupina Mady Rabycad a domáci rezident DJ Papa Django s live saxophone show.
Les Chats de Nuit (DE)
Ide o projekt dvoch nemeckých hudobníkov z Drážďan. Názov projektu prebrali zo známeho plagátu a svoju hudbu popisujú v jeho duchu: "Nocou sa zakrádajú mačky, na ulicu dopadá svetlo poulič nej lampy. Zrazu do scény zasiahne hudba. Hudba, ktorá nesie prach dekády, kedy parkety dobyl swing ale v elektronickom prevedení dnešných dní."
Mydy Rabycad (CZ)
Českú skupinu tvoria štyria hudobníci. Projekt vznikol v lete minulého roku a od vtedy má za sebou niekoľko vydarených vystúpení. "Učaroval nám zvuk klasického jazzu a swingu v spojení s elektronickou hudbou, pretože je to živá a tanečná muzika a veľmi nás baví! Návštevníci Electro Swing Night v Bratislave sa môžu tešiť na skvelú show a electroswingový zvuk, ktorý od žiadnej inej kapely nebudú počuť!" odkázal Mikuláš Pejcha z kapely.
DJ Papa Django 
Vystupuje v elegntných kostýmoch a rád predvádza aj svoje špecifické tanečné kreácie. V jeho setoch nájdete hlavne tradičný swing z éry big bandov, electro swing a občasné úlety do iných žánrov. Papa Django hráva pravidelne v KC Dunaj a ďalších kluboch v Prahe a v Brne.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home