VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Friday, June 21, 2013

Saturday 22nd June 2013, KC Dunaj
Hangmás (HU) + The Ugly Selectors
Maďarská scéna prináša ďalší hudobný skvost. Skupina Hangmás, známa aj pre svoju nezvyčajnú pestrosť repertoáru v rámci undergroundu. Spolu s výbušnou maďarskou skupinou vystúpia aj vinyloví nadšenci DJs The Ugly Selectors. V ich repertoári nájdete ska, rocksteady, 2-tone, 3-wave, soul, punk či rock'n'roll.
Už debutový album Funeral Party Budapest prijala kladne kritika aj poslucháči. Formácia Hangmás, ktorá vznikla v roku 2002, spája osobitú atmosféru s unikátnym zvukom, ktorý by ste inde márne hľadali. Napriek tomu v jej tvorbe cítiť vplyv new wave, elektro-punku či garage rocku. Návštevníci označujú ich vystúpenia za výbušné a šialené, aj pre časté využitie neobvyklých zvukových efektov.
The Ugly Selectors je selektorské trio v zložení Frenky, Herry a Basha, ktoré funguje už tri roky. Projekt hráva iba z gramofónových platní zo svojej rozrastajúcej sa zbierky. Títo DJs nie sú žiadni amatéri, majú za sebou vystúpenia na festivaloch a poznajú ich v mnohých slovenských kluboch.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home