VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Friday, May 17, 2013

Friday 17th May 2013, Nu Spirit Club
Signall_FM Night
Klubová noc, ktorá ponúka aktuálne a alternatívne trendy v drum & bass. Progresívni zahraniční umelci, ideové prepojenie s drum & bassovou show Rádia_FM a hudobné inšpirácie pre tých, ktorí hľadajú niečo iné so zárukou kvality. Svoj nový album 'Chroma Chords' príde predstaviť Alix Perez (UK) a okrem neho sa za mixpultom vystriedajú domáci Gabanna, Source Code a Lixx.
Alix Perez (UK)
Gabanna (SK)
Source Code (SK)
Lixx (SK)
Alix Perez je jedným z najinovatívneších hudobníkov svojej genrácie, čo dokázal aj svojím debutovým albumom '1984' z roku 2009. Inšpirovaný funkom, soulom a hiphopom vyprodukoval tracky pre legendárne značky ako Metalheadz, V Recordings, alebo Soul:R. Aktuálne je však jeho meno spájané s labelom Shogun Audio a množstvom kolaborácií aj s ľuďmi ako Noisia, Icicle, alebo Foreign Beggars. Okrem svojho side-projektu Arp 101 pracoval posledné mesiace najmä na svojom druhom štúdiovom albume, o ktorom zatiaľ všetky podrobnosti tají. Vyjsť by mal práve v máji 2013 a my sme hrdí, že ho premiérovo príde na Slovensko odprezentovať práve na Signall_FM Night s podtitulom 'Chroma Chords LP' Album Release Party!
Visuals: VJ Bocca

0 Comments:

Post a Comment

<< Home