VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Tuesday, February 11, 2014

Saturday 8th February 2014, KC Dunaj
Balkan Beats

Živelný balkánsky večierok čaká temperamentná hudba v podaní medzinárodnej kapely Mr. Loco. Večer roztancuje zmesou balkánskeho folklóru, latina, reggae, ska či hip hopu. Svieže a exotické zvuky z vývozu premiešané tuzemským folklórom pripravia DJ Julah a DJ Matthew.
Mr. Loco (CZ) je v Česku usídlená skupina, ktorej korene siahajú do temperamentných krajín. Kapela originálnym spôsobom okorenila balkánsky folkór prvkami latina, reggae či ska. Dychovú sekciu reprezentuje peruánsky multiinštrumenatlista Vlado Ulrich, na basu a kontrabas hrá mexický harcovník Luis Franco. Rytmickú sekciu tvorí skúsený bubeník Marek Macháček. Muzikantov dopĺňa frontman Filip Flusser, ktorý má predkov na Balkáne. Táto horkokrvná skupina nabije každého pozitívnou energiou s prirodzenou ľahkosťou.
DJ Julah (shalatribe) je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Vo svojich setoch mixuje hudbu celého sveta (najmä z Balkánu, južnej Európy a Ameriky) a mnohých žánrov do jedného multikulti gulášu.
DJ Matthew (gadjodelic) je známy svojou precíznosťou, s ktorou pristupuje k hudobným večierkom. V jeho podaní zaznejú balkánske, cigánske, ethno či folklórne melódie.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home