VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Thursday, October 10, 2013

Saturday 14th September 2013, KC Dunaj
WWW (CZ) + Modré hory 
Rapové návraty, ktoré nesmiete zmeškať! Modré Hory sa po rokoch vracajú a prichádzajú s novým albumom, česká kapela WWW exkluzívne pokrstí na Slovensku nový album Atomová včela. Role DJov sa zhostia Vec a Stroon.
WWW (We Want Words)
je česká oceňovaná kapela, ktorá spája hip hop s elektronikou a industriálom. WWW vydali tretiu štúdiovku Atomová včela, ktorú teraz exkluzívne pokrstia na Slovensku. Kapela tak pridala platňu k ďalším dvom - Neurobeat (2006) a Tanec sekyr (2009). WWW vznikli už na začiatku 90. rokov v Prahe. Najprv sústredili okolo seba hip hopovú kultúru a nadšencov, neskôr sa odklonili od klasickej raperskej produkcie, ich skladby vychádzali na nezávislých kompiláciach a vydali sa cestou experimentovania. WWW si tiež dáva záležať na vizuálnej stránke projektu, aj preto im s novým albumom vyšla kniha so všetkými textami. Každá platňa má vlastnú kapitolu, štvrtá s názvom Bonusy prináša doteraz nepublikovateľné texty.
Modré hory
je formácia v zložení Bene a Lyrik. Duo tvorí "rap, ktorý nielen rozpráva, ale i čosi vraví." Po eponymnom debutovom albume z roku 2008 pripravuje táto dvojica druhú štúdiovku s názvom Bigbeat. Z nej vyšiel už von singel Country 2008, ku ktorému teraz predstavili videoklip. Signel nás vracia o päť rokov späť do krajiny, ktorá sa vlastne ani nezmenila, až na tie eurá a koruny. Rapovo-básnické duo Modré Hory často spolupracuje s hudobníkom Mariánom Jaslovským, producentov im robia Peko, Karaoke Tundra, Moe, Foolk, Beyuz a Billy Hollywood.
Vec je ostrieľaný slovenský rapper, DJ a producent. Patrí k veteránom slovenského hip hopu a je účastníkom RBMA v Berlíne. Vec aka Branči Kováč si za hudbu prebral už niekoľko ocenení. Stroon je multinštrumentalista, producent a DJ. Vyšli mu tri EP (Ruine Noire, Smithereens, Triple Farewell) a jeho DJ-ské hranie vyberá zaujímavosti z klubových žánrov.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home