VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Thursday, May 31, 2012

Saturday 2nd June 2012, Nu Spirit Club
Theophilus London Live (Brooklyn, USA)
Bratislavský Nu Spirit Club po koncertoch Ghostpoeta a Taylora McFerrina pokračuje v predstavovaní zvuku súčasnej urban music. Theophilus London ho stelesňuje tak, ako málokto. Okrem rapu a hip hopu sa v jeho pesničkách ozýva aj soul, elektronika, alebo presahy do obdobia 80s a post punku. Medzi svoje inšpirácie radí napríklad aj The Smiths, a svoj prvý mixtape príznačne nazval This Charming Mixtape. Narodil sa na Trinidade a v súčasnosti žije v Mekke všetkých hipsterov, newyorskom Brooklyne. Jeho prvý oficiálny album Timez Are Weird These Days vyšiel pred rokom a minulý mesiac k nemu pribudla jeho remixová podoba. Aj keď je považovaný najmä za alternatívneho
rappera, v jeho skladbách hosťujú aj známe hudobné celebrity ako je speváčka Solange Knowles, sestra slávnej Beyonce. O warm up a afterparty sa postarajú DJs Junior, Inso a Kinet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home