VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Thursday, May 31, 2012

Friday 25th May 2012, KC Dunaj
Wilsonic Club: Distal (USA)
Májový Wilsonic club bude hostiť amerického producenta menom Distal. Zabudnite na žánrové klišé, rovnaký rytmus aj BPM. Distal sa riadi výhradne svojim zvukovým vkusom. Čakajte pestrosť nálad a inšpirácií z techna, jungle ale aj hardcore, ktoré Distal príde prezentovať do Bratislavy v čase vydania jeho albumu Civilization. Distal (USA)
Distalova tvorba je oprostená od bpm aj žánrových škatuliek. Spoločným a jediným menovateľom jeho produkcie je zvuková originalita, silne inšpirovaná detskými láskami ako techno, jungle alebo hardcore. Distal je jedným z mála amerických producentov, ktorí si vyslúžili rešpekt britskej bass scény, známej aj tým, že medzi sebou akceptuje málokoho zvonku.
Na Slovensku sa Michael Rathburn aka Distal zastaví v rámci svetového turné k jeho kritikou oslavovanému debutu Civilization. Ten vyšiel na značke Tectonic, ktorej portfólio počíta mená ako Joker, Photek, Kryptic Minds či
návštevníkom Wilsonic Festivalu dobre známy Skream alebo holandský projekt 2562.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home