VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Saturday, December 29, 2012

Saturday 29th December 2012, KC Dunaj
Shaker: live mash-funky edition
Tretie pokračovanie klubovej noci naplnenej remixami, mash-upmi, re-editmi, bootlegmi pod taktovkou dvojice dj-ov Yanchi-ho a Bobsana. Tentokrát so špeciálnym hosťom  DJ Kokim so svojou kapelou Funkadelic Brothers. Vizuálny shake zabezpečí VJ Bocca.
Štipľavo mixované funkové groovy okorení maximálny výkon saxofónu, a to všetko v komunikatívnej atmosfére nekonečného vesmíru hudby. Okrem DJ Yanchiho a DJ Bobsana sa predstaví formácia Funkadelic Brothers (DJ Koki and Matthew Sax), ktorá využíva samplovanie v reálnom čase, a tým vytvára svoje skladby, ktoré sú z 80 % improvizáciou. Každá ich party, každý liveact je teda iný!
Matthew Sax a DJ Koki sú na každej akcii nerozlučná tvorivá dvojica, ktorá šľape na funky groove od roku 2002. Ide o adaptabilnú, multištýlovú formáciu, ktorá spájajú jazzové hranie s DJ-ingom. Hrávajú v kluboch, na eventoch a na párty. Zloženie kapely ako aj štýl hrania je voliteľný. Na pódiu sa okrem gramofónov, saxofónu, keyboards, trúbky a perkusií objavuje aj gitara, basogitaram, kontrabas a pätica hudobníkov s chuťou hrať do ľudí a pre ľudí a reagovať počas hudobnej perfomance na konkrétnu atmosféru a príležitosť. Ich prístup k hudbe je delikátny.
V KC Dunaj sa predstavia v zložení:
DJ Koki – decks, sampler, effects
Matthew Sax – saxophone
Martin Ďurdina – trumpet
Párty, samozrejme, začnú a po koncerte rozcimpr-campr-ujú Yanchi a Bobsan dj-ským setom zloženým z mash-upov, re-editov, remixov a všetkého, čo ani náhodou nezaváňa prívlastkom original mix, alebo radio edit.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home