VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Friday, February 10, 2012

Thursday 9th February 2012, KC Dunaj
Parno Graszt (HU) + Dorco (HU) + Tanečný Dom: lh. M. Pagača
Parno Graszt - svetoznáma temperamentná rómska kapela z Maďarska pôsobiaca od roku 1987 sa predstaví 9. februára (štvrtok) v KC Dunaj. 9-členná formácia, pochádzajúca z obce Paszab, zahrá milovníkom world music svoje veselé aj pochmúrne pesničky v maďarskom aj rómskom jazyku, ktorých čaru sa len ťažko odolá. Svoj repertoár naživo predstavili už skoro v celej Európe a v roku 2009 absolvovali úspešnú 20-zastávkovú koncertnú šnúru v USA. Ich platne vychádzajú na prestížnej maďarskej vydavateľskej značke Fonó.
Ako predkapela vystúpi formácia Dorco, taktiež ´gipsy´ kapela z maďarského Tomora. Je to pomerne čerstvá formácia, ktorá však má za sebou viaceré koncerty na letných festivaloch v Maďarsku - minulý rok na jednom si dokonca zahrali so známym slovenským dídžejom a basgitaristom kvartetu Puding Pani Elvisovej, Viliamom Laukom.
Okrem koncertov sa v tento večer u nás v sále koná aj Fašiangový tanečný dom. Do tanca zahrajú: lh. M. Pagača, vyučovanie tancov vedú: Dragúni a ich hostia. Viac informácií: www.tanecnydom.sk

0 Comments:

Post a Comment

<< Home