VJ Bocca

VJing since 2004 in Bratislava, Slovakia in the best known clubs - NuSpirit Club, Dunaj˜ , Subclub, Unique Club, Radost, Remix, Charlie Club and Dopler Multicentrum (in these two discontinued) and in the clubs and festivals all over Slovakia.

Wednesday, November 16, 2011

Friday 11th November 2011, KC Dunaj
Signall_FM Night
Phil Tangent (UK), Es.tereo (DE), Blue Motion (SK), Lixx (SK), Clive (SK)
Na prvej SIGNAll_FM NIGHT v KC Dunaj Bratislava sa predstaví vôbec prvý krát na Slovensku anglický DJ a producent Phil Tangent! Jeho hudba sa pohybuje práve na pomedzí liquidfunku a deep drum&bassu, o čom sme sa mali možnosť niekoľkokrát osobne presvedčiť nie len vďaka jeho prvému skvelému releasu 'Billie's Smile/Lunar' na Intalexovej značke Soul:R, množstvu trackov, ktoré kolujú po internete a v mixoch svetových DJov, ale aj počas jeho DJských vystúpení, ktoré nás definitívne presvedčili, že Phil je človek, ktorý ideálne odštartuje sériu SIGNAll_FM NIGHTS.
Sekundovať mu bude talentovaný producent, ktorého domovským mestom je Berlín. To sa značne podpísalo aj na jeho hudobnej tvorbe. Ovplyvnený technom a ambientom produkuje Es.tereo progresívnu 170 bpm bass music, s ktorou cestuje po celej Európe. Krásne plochy, hlboké tóny, abstraktné melódie modernej elektroniky predvedie po prvýkrát na Slovensku práve na SIGNAll_FM NIGHT.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home